Stenåldersbröd – naturligt glutenfri

100g solroskärnor
100g linfrön
100g pumpakärnor
100g sesamfrön
50g mandlar
50g hasselnötter
5 medelstora ägg
1dl olivolja
2 strukna tsk salt

Vispa äggen och blanda i de övriga ingredienserna. Lägg i en smord avlång form (24cm).
Gräddas i 160grader i 60min.
Låt avsvalna helt innan det skärs upp.

IMG_5123.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s