En vecka senare

Nu har jag ätit glutenfritt i en vecka igen.

Magen är nästan återställd, andningen går lite upp och ned, men det är svårt att säga varför. Är det pollen, damm, träning, gluten eller andra veteproteiner som gör det?

Jag äter inte helt naturligt glutenfritt, men nästan. För mig känns det bättre att försöka äta så naturligt som möjligt. Vetestärkelse, som måste vara behandlad till tusen för att få bort proteinerna, kan ju inte ha så mycket näringsämnen kvar i. Det känns bättre att äta plattare, mindre fluffigt och med näringsämnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s