PMS

Jahopp då var det dags. Tanten, hon den röda som det är tabu att prata om. Hon som gör det möjligt (eller omöjligt) att små bebisar kommer.

Idag kom hon hur som på besök. Jag hade en känsla av att det snart borde vara dags, men mer en känsla av tid, än känslor i kroppen.

För PMS:en har då inte varit på besök! Kanske vore det bäst att fråga mannen, men nej, tycker inte att jag varit mer nedstämd än vanligt, mer lätt irriterad, bara jag ser mannen blir jag arg (att han stannat i 10 år! Tack!), stått ut med gnäll ungefär som vanligt (även om den tröskeln också varierar dag för dag).

Symtom på glutenkänslighet, mjölkkänslighet, Candida: P.M.S.

Aha! Nu när sockret är väck, jästen är väck, möglet är väck, kolhydraterna minskat så backar svampen. Den är inte död, så snabbt går det inte. Men den tar inte min energi. Tur för den, för jag behöver den själv! Den är där i munnen, hårbotten, magen och skriker: jag svälter!
Men det struntar jag i!

Tacksam för att slippa sockersug. Har lätt kolhydratsug (en skål lättsaltade chips…mmmm….), men helt kontrollerbart.
Synd att jag inte gillar grönkålschips. Det hade jag vräkt i mig annars. Väldigt bra substitut, om man gillar smaken.

Jag läser, läser och läser. Så många olika skolor, men tror jag hittat min väg. En väg som känns OK. Den har blivit lite modifierad under veckorna som gått. Lagt till och tagit bort.

4,5 vecka har det gått nu. 4,5 vecka utan socker och en vettig brödskiva. 4,5 vecka med rotation på maten. 4,5 vecka med minimalt med frukt.

Suget finns där. Som nu, känner mig inte hungrig, men sugen. Skillnaden är att nu fattar jag att det inte är jag som är sugen. Det är DOM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s