Frukost Dag 3 – omelett med avocado

Extra foods:
Schalottenlök (nr 103)
Persilja (nr 65)

2 schalottenlökar, skivade
3 ägg
1 avokado
6-7 svarta oliver i vatten
2 msk persilja
1 msk olivolja

Stek på schalottenlök i del av olivoljan, låt den bli lite brun och ställ åt sidan.
Blanda ägg, 2/3 av persiljan och stek omeletten.
Skiva avokadon och ev oliverna. Lägg upp på tallrik, lägg på avokadon, löken, oliverna och persiljan som är kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s