Broccolifrittata – Dag 2

 Broccolifrittata 4 port
IMG_6806-0
4 ägg
1 tsk salt
1 tsk malen peppar
1 msk vegetabilisk olja

40 g broccoli
8 rädisor (delade i kvartar)
ca 50g kål
(30 g smulad fetaost – till T)

Blanda äggen med gaffel i en skål tillsammans med salt och peppar. Värm olja i en 25 cm stor stekpanna och tillsätt kål. Stek tills den blivit mjuk. Tärna broccoli. Häll äggen över grönsakerna. Stek frittatan på medelhög värme tills bottnen har stelnat. Placera under grillen tills den är gyllenbrun. (Om man äter feta smula på den innan du sätter in den i ugnen.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s