Köttbolognese – Vilken dag som helst

Låna zucchini (nr 75) från Dag 4
Extra foods:
Tomat (nr 73)
(nötkött (nr 277)) – eller använd dagens kött!
Oregano och basilika (nr 72)
Lök (nr 103)

Köttbolognese 4 port
2 gul lök
3 tsk färsk oregano
3 tsk torkad basilika
800 g konserverade tomater med basilika
4 kryddnejlikor
2 lök, färsk
400 g malet kött
500 g zucchini

Stek försiktigt färsen, hacka gul lök. Ta sedan bort från pannan och ställ åt sidan. Stek lök och lägg sedan köttet tillbaka i pannan. Tillsätt hackade tomater, örter och kryddor och låt sjuda i 40 minuter. Strimla zucchinin och ånga tills den är al dente och servera köttsåsen över zucchinin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s