”Blomkålsrisotto” – Dag 2

2 port
500 g blomkål
4 ägg
120 g vitfiskfilé
2 tsk torkat lagerblad
50 ml osötad cashewdryck
1 tsk salt
2 tsk malen peppar
1 msk smör

Ångkoka blomkålen. Placera äggen i en kastrull och täck med kallt vatten. Koka upp vattnet och ta genast av från värmen. Sätt på lock och låt äggen stå i hett vatten i 10-12 minuter. Ta bort dem från det heta vattnet, låt svalna, skala och hacka. Ställ åt sidan. Placera fisken i en liten form med lagerbladet. Häll över mjölk så att det täcker fisken. Sjud upp över medelvärme och koka försiktigt tills fiskköttet delar sig. Tillsätt kokt blomkål och ägg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s