Hasselnötspanerad rödspätta med rotsakspytt – Dag 3

2port

400g rödspättafiléer

salt, sichuanpeppar, hasselnötsmjöl

Rotsakspytt

1 liten zucchini

1 morot

2 palsternackor

3 persiljerötter

1bit purjo

dill, persilja, salt och sichuanpeppar

Börja med att skala och tärna rotsakerna och zucchinin i små bitar. Stek dem mjuka i olja och tillsätt purjolöken på slutet och smaksätt. Panera rödspättan i hasselnötsmjöl och krydda med salt och sichuanpeppar.

Servera gärna med en färsk dillkvist och lite citron (om du tål det).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s