Jordgubbspaj – smuldeg gluten, mjölk och sockerfri

Sommartider = pajtider

3-4port

2,5dl kokosflingor

2dl mandelmjöl

3msk kokosolja

1ägg

Frukt eller bär

Gör så här:

Skiva frukten/bären och lägg i ugnssäker form.

Blanda alla ingredienser till smuldegen, lägg på frukten/bären och grädda i 175° i ca 20min.
Servera med vispad kokosgrädde eller t.ex. Isola Bio Cuisine Cocco som funkar finfint ovispad.

  

  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s