Blomkåls fralla – Dag 2

1 huvud blomkål, mixat till ris (ca 7,5dl ris)

3msk mandelmjöl

1msk kokosmjöl

2 ägg

(1/2tsk vitlökspulver)

1/4tsk salt

Valfri topping
Gör så här:

Ställ ugnen på 200°C. 

Mixa blomkålen till ris i matberedare.

Blanda ägg, blomkålsris, mandelmjöl, kokosmjöl och salt i skål.

Blanda topping i annan skål.

Dela degen i 4 jämnstora bollar och lägg på bakplåtspapper.

Strössla på topping och tryck fast dem lätt.

Grädda i 15-20min eller tills de fått en bröd-lik konsistens. Sätt ev på grillen ett par minuter för finare yta. 

Låt svalna.

Tips: Om du vill ha ännu krispigare yta, grilla på gallret istället för plåt med bakplåtspapper. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s