Paleo frallor – Dag 2

Återigen ett recept från Paleoskafferiet.

Det tackar jag för. Dessa ser jag fram emot att göra på midsommardagens morgon och äta tillsammans med lite makrill i tomatssås.

3dl mandelmjöl
0,5dl solroskärnor
0,5dl krossad linfrö
1-2tsk brödkrydda
2 ägg
0,5dl kokosmjölk
vallmofrön/solrosfrön till garnering

  • Sätt ugnen på 225 grader
  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke
  • Vispa samman äggen och kokosmjölken och häll över de torra ingredienserna
  • Rör samman till en deg (den blir ganska lös och kletig)
  • Olja sex stycken av muffins formarna på muffinsplåten med kokosolja
  • Fördela degen i de sex formarna
  • Jämna till frallorna med hjälp av en sked som du doppar i vatten
  • Strö på vallmofrö eller de frön som du valt att dekorera dina frallor med
  • Grädda frallorna mitt i ugnen i 15 minuter
  • Ta ut frallorna och lossa dem från plåten, du kan behöva dra en matkniv runt kanten för att de ska lossa
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s