Rödbetsbiffar – Dag 4

Extra foods:

Sötpotatis nr 71
Polenta nr 98
Sichuanpeppar nr 49

4port

4 normalstora rödbetor
1 normalstor sötpotatis
4msk olja
½ – 1 dl polentagryn
salt
sichuanpeppar
sesamfrön

Gör så här:
Skala potatisen och rödbettorna och riv dem grovt. Blanda ner olja och polenta (så den håller ihop, inte för kladdig och inte för torr, tänk på att polentan suger åt sig vätska) och sist salt och peppar. Forma till lagom stora biffar, vänd dem i sesamfrön, och låt dem vila i 10-15 minuter. Stek på var sin sida i lite olja tills du får en fin färg.

Servera med lite sötpotatis-pommes och spenat.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s