Cashew creme fraiche/grädde

Cashew creme-fraiche
Grundrecept, liten mängd.

1 dl naturella cashewnötter blötläggs över natten.
Häll av vattnet. sätt i en mixer med nytt vatten som precis täcker nötterna. Pressa i 1/2 citron och ta 1/2 tsk havssalt, lite rapsolja och några blad färsk timjan och mixa slätt.

Detta kan man sedan använda som det är, men även göra dressingar eller efterrätter på, beroende på vad man väljer att blanda i för kryddor efter detta.

—–

Om man vill ha det som grädde, ha i lite honung och vaniljpulver istället!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s